Kezdő gyerekeknek


Úszásoktatás kicsiknek és kezdő gyerekeknek

Minden korosztálynak szeretnék lehetőséget biztosítani arra, hogy megtanuljanak úszni vagy javítani a már meglévő tudáson. Kiscsoportos foglalkozásokat tartok (maximum 5 fő/óra) egész évben, előre egyeztetett időpontban. Egy oktatási óra időtartama 45 perc. Az úszás erősíti az izmokat, javítja a tartást, és rugalmassá tesz, ami megkönnyíti a mindennapokat.


Kezdőknek tartott óráimon 3,5 - 4 éves kortól várom a gyerekeket

Szintfelmérő óra után a megfelelő csoportba helyezem a gyerekeket, hogy a lehető legkönnyebb legyen a munka mindenki számára és a fejlődés is hatékony legyen.
Célom az úszás megszerettetése, vízhez szoktatás játékos feladatokkal, eszközökkel. Miután a kellő vízbiztonságot elértük az egyszerűbb technikai feladatokkal rávezetjük a gyerekeket a megfelelő mozgás és légzéstechnika elsajátítására.

Túlsúlyos gyermekek számára, mint rendszeres testmozgás ideális, hiszen a víz jótékony hatásai miatt ízületkímélően fogyhatnak, erősödhetnek.


Érkezéssel kapcsolatos információk:

Az oktatás ideje alatt kísérőként papucsban be lehet jönni a medencetérbe díjmentesen, ha a fürdő szolgáltatásait nem szeretnék igénybe venni.
​A pénztárnál úszásoktatásos jegy megvétele után az öltözőbe jutnak, medencetérbe a mosdókon keresztül vezet az út.Close
Ugrás az oldal tetejére